Plic comemorativ

Plic Special 45 de ani de la executarea maresalului Ion Antonescu, Bucuresti, 01.06.91 – Clubul filatelic „Nicolae Balcescu”

„Am fost un invins, au fost si altii…multi altii. Dupa o judecata dreapta, istoria i-a pus la locul lor. Ne va pune si pe noi”

Ion Antonescu 31.05.1945

One Response to Plic comemorativ

  1. cata o. spune:

    Maria Sa, Maresal Ion Antonescu, nu a fost un invins ci avea sa fie un invingator dar a fost tradat, domnilor, TRADAT! La fel si poporul roman, de un nemernic ca regele mihai si alte gunoaie istorice.Ar fi f. multe de spus dar as vrea sa subliniez doar o „mica coincidenta”. Maestrul Ion Siminie care a interpretat rolul Maresalului in filmul ” Oglinda” din 1933 este tot din zodia Gemeni ca si Maresalul ( si eu la fel) si in timpul filmului avea exact aceeasi varsta ca si Maresalul cand a fost executat ( fie- i tarana usoara) respectiv 63 de ani.Extraordinara coincidenta! Felicitari Maestrului Ion Siminie, a jucat perfect rolul Maresalului! Memorie si Glorie eterna celui care a fost cel mai mare Erou din toate timpurile, Maresal Ion Victor Antonescu! Traiasca Romania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: