Plic comemorativ

Plic Special 45 de ani de la executarea maresalului Ion Antonescu, Bucuresti, 01.06.91 – Clubul filatelic „Nicolae Balcescu”

„Am fost un invins, au fost si altii…multi altii. Dupa o judecata dreapta, istoria i-a pus la locul lor. Ne va pune si pe noi”

Ion Antonescu 31.05.1945

Anunțuri

Un răspuns la Plic comemorativ

  1. cata o. spune:

    Maria Sa, Maresal Ion Antonescu, nu a fost un invins ci avea sa fie un invingator dar a fost tradat, domnilor, TRADAT! La fel si poporul roman, de un nemernic ca regele mihai si alte gunoaie istorice.Ar fi f. multe de spus dar as vrea sa subliniez doar o „mica coincidenta”. Maestrul Ion Siminie care a interpretat rolul Maresalului in filmul ” Oglinda” din 1933 este tot din zodia Gemeni ca si Maresalul ( si eu la fel) si in timpul filmului avea exact aceeasi varsta ca si Maresalul cand a fost executat ( fie- i tarana usoara) respectiv 63 de ani.Extraordinara coincidenta! Felicitari Maestrului Ion Siminie, a jucat perfect rolul Maresalului! Memorie si Glorie eterna celui care a fost cel mai mare Erou din toate timpurile, Maresal Ion Victor Antonescu! Traiasca Romania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: